Τηλέφωνο για όλη την Ελλάδα,
+2310 555090

  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αντιγονιδών 17 54630, Θεσσαλονίκη

T. 2310555090

F. 2310598806
e-mail: sales@clevereye.eu


company1

Η εταιρεία CONNECTING LINE A.E. ιδρύθηκε στηριζόμενη στην εμπειρία, την εξειδίκευση και την άριστη γνώση των τεχνολογικών καινοτομιών της εποχής μας. Η CONNECTING LINE A.E αναλαμβάνει projects με ολοκληρωμένο χαρακτήρα, προκειμένου να αξιοποιήσει τις δυνατότητες όλων των νέων τεχνολογιών στον τομέα της επιτήρησης και καταγραφής χώρων με την χρήση κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών γενικότερα. Τα πεδία αυτά της είναι πολύ γνωστά μιας και δραστηριοποιείται σε αυτά από το 1993. Η πλούσια εμπειρία την οποία έχει αποκτήσει από την πολύχρονη ενασχόλησή της με τις παραπάνω τεχνολογίες την οδήγησε σε αναζήτηση και τελικά σε κατοχύρωση εφαρμογών οι οποίες συμβάλλουν ουσιαστικά στην ασφάλεια και τον έλεγχο των ιδιοκτησιών σας. Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι το έξυπνο σύστημα ελέγχου επιχειρήσεων CleverEye.

 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ Η παροχή καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει η εταιρεία CONNECTING LINE AE σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να είναι στην ευχέρεια των πελατών της να τις εκμεταλλευτούν και να διασφαλίσουν την προστασία των περιουσιών τους.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ Για να επιτύχει τους στόχους της, η εταιρεία CONNECTING LINE A.E, απασχολεί στελέχη σε μόνιμη βάση συνεργασίας, απόφοιτους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ διατηρεί μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πελάτης της. Νέοι άνθρωποι, πτυχιούχοι βρίσκουν πεδίο εφαρμογής των σπουδών τους καθώς τους δίνουμε την ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν στην εταιρεία μας.

logo promo clever

 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Έλεγχος

Έλεγχος όλων των συναλλαγών με μετρητά ή πιστωτική κάρτα, έλεγχος αγορών, πωλήσεων και παραγωγής

Εταιρικές διαδικασίες

Έλεγχος των εταιρικών διαδικασιών και της συμπεριφοράς των πελατών

Υποστήριξη

Περιορισμός κλοπών

Περιορισμός των κλοπών μέσα στο κατάστημα

Παραγωγικότητα

Έλεγχος παραγωγικότητας και ποιότητας εξυπηρέτησης των υπαλλήλων της εταιρείας

Ομαδοποίηση

Εξάλειψη

Εξάλειψη πηγών απώλειας στο ταμείο και φιλικών πωλήσεων

Κινηματογραφική εικόνα

Κινηματογραφική εικόνα HD με τέλεια ανάλυση

All in one Solution